obrączki

Katalog firm » Powrót do listy firm

Wybierz / Zmień

Sale weselne

Hotel Lubicz **** Wellness & SPA w Ustce to luksusowy kompleks położony kilka minut drogi od pięknej piaszczystej plaży, to idealne miejsce na relaks dla osób ceniących komfort i wysoką jakość obsługi.

Czterogwiazdkowy Hotel Lubicz **** Wellness & SPA, położony jest w Ustce - letniej stolicy Polski. Nasz hotel to 55 komfortowo urządzonych pokoi, restauracja serwująca potrawy kuchni polskiej, a także nowoczesne centrum Wellness & SPA i przytulny kryty basen, gdzie bardzo szybko można zregenerować siły. Na hotelowych gości czekają także gabinety odnowy biologicznej, w których nawet krótka wizyta każdemu poprawi samopoczucie. W hotelu można także organizować szkolenia, seminaria, konferencje, spotkania biznesowe, a także uroczystości rodzinne oraz firmowe.

Hotel Lubicz **** Wellness & SPA to miejsce, gdzie czas płynie wolniej, miejsce gdzie każdy gość traktowany jest indywidualnie. To miejsce, w którym przekonasz się, co naprawdę znaczy polska gościnność.

Na wstępie pragniemy poinformować, że organizujemy wesela przy dwóch rodzajach ustawienia stołów. Przy stołach okrągłych: 6 – 14 osobowych oraz tradycyjnie w „podkowę”. Obiad w obu przypadkach jest serwowany.
W przypadku stołów okrągłych wszystkie przekąski znajdują się na tzw. stole szwedzkim/bufecie a w przypadku podkowy przekąski znajdują się na stole przy którym siedzą goście.
Poniżej przedstawiamy różne propozycje z naszego menu. W razie życzenia możemy je dowolnie modyfikować.
Menu weselne:
Tradycyjne rozpoczęcie
Przywitanie chlebem i solą oraz lampką szampana
Pierwsza pociecha dla stroskanego żołądka, czyli zupa (do wyboru 1 pozycja)
Rosół królewski długo warzony na kurach i wołowinie, jako to z odrobiną warzyw rosołowych, mięsem wołowo – drobiowym no i makaronem oczywiście własnej roboty
Krem z najbielszych pieczarek zaciągany żółtkami od szczęśliwych kur serwowany z groszkiem ptysiowym
Zielona zupa z groszku podprawiana ziołami prowansalskimi z grzankami
Żur, który króluje na polskich stołach od ponad tysiąca lat z kiełbaską i jajkiem na twardo
Aksamitny krem szparagowy z grzankami serowymi
Krem z pomidorów posypany groszkiem ptysiowym
Potrawy mięsne, ptactwo i ryby (do wyboru 1 pozycja)
Panierowany kotlet gajowego Maruchy faszerowany wędzoną szynką, papryką konserwową, pieczarkami i żółtym serem
Onegdaj zwany kotletem po kijowsku, a dziś de volaille
Pieczony kurczak w słodkiej papryce i płatkach paprykowych
Żeberka w zasmażanej kapuście kiszonej
Filet z łososia pieczony w cieście francuskim serwowany na duszonych pomidorach z ziołami prowansalskimi
Deska grillowanych ze świeżymi ziołami świeżych ryb jakie uda się wtedy kupić
Polędwiczka wieprzowa faszerowana kurkami serwowana z sosem grzybowym
Eskalopki wieprzowe z sosem Cafe de Paris, gotowanymi płatkami ziemniaka i blanszowanymi warzywami
Zawijas z kurczaka z sosem Marsala na puree ziemniaczanym z marchewkowym spaghetti
Nie zapominajmy o przekąskach, gdyż głód w brzuchu pozbawia uszu (do wyboru 10 - 12 pozycji)
Galantyna z kurczaka z omletem paprykowym i jajkami przepiórczymi
Pasztet wykwintny z mięs mieszanych w cieście pół kruchym śmietanowym z galaretką
Carpaccio z polędwicy wołowej w sosie bazyliowym
Carpaccio z łososia w sosie bazyliowym
Pieczony schab ze śliwką
Rostbef po angielsku w grubo tłuczonym kolorowym pieprzu
Pieczony indyk w sosie chaud – froid
Faszerowane jajka od szczęśliwych kur z kawiorem
Gotowane pstrągi w puszystej galarecie
Strudel z dorsza ze szpinakiem, żurawiną i orzechami włoskimi
Ptysie na kształt łabądków z tatarem z łososia
Tatary z polędwicy wołowej z żółtkiem z jajka przepiórczego
Śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulą na pumperniklowym dywanie
Zielone szparagi z łososiem wędzonym lub z szynką z majonezem i jajkami przepiórczymi
Roladki z grillowanego bakłażana ze śródziemnomorskimi nadzieniami
Pomidory z mozzarellą i bazylią polane najlepszą oliwą
Sałatka grecka
Sałatka nicejska
Sałatka warzywna
Sałatka z kurczaka z owocami południowymi
Karkówka pieczona
Łosoś po rybacku
Ciasta
Owoce
Przekąski gorące z wyjściem na salę (opcja dodatkowa)
Pieczone prosię faszerowane kaszą gryczaną, suszonymi grzybami i skwarkami
Pieczona kaczka na sposób staropolski faszerowana łazankami i suszonymi grzybami z sosem grzybowym
Pieczona szynka faszerowana kapustą kiszoną, żurawiną i grzybami
Godzina pierwsza zero zero (do wyboru 1 pozycja)
Barszcz czerwony na zakwasie buraczanym z aromatycznym pasztecikiem
Zupa gulaszowa z odrobiną czuszki dla wzmocnienia i grzankami serowymi
Flaki wołowe z polskim chlebkiem
Godzina trzecia zero zero
Bigos
Poprawiny
Prosimy o wybór po jednej pozycji z zup i dań głównych. Wybór zakąsek pozostaje taki sam jak na przyjęciu weselnym.
Koszt za osobę weselną z poprawinami: w zależności od wybranego menu oraz ilości osób od 235 do 280 PLN za osobę
Koszt za osobę bez poprawin: w zależności od wybranego menu oraz ilości osób od 195 do 240 PLN za osobę
Cena może ulec zmianie w przypadku znacznego zmniejszenia ilości gości.
Po stronie zleceniodawcy: napoje, alkohol, przystrojenie sali, orkiestra.
Nie pobieramy opłat typu „korkowe”.
Służymy pomocą w zakresie kompleksowej organizacji przyjęcia weselnego: przystrojenie Sali, kamerzysta, orkiestra, Dj, alkohol i napoje.
Rezerwację uważamy za potwierdzoną z momentem podpisania umowy i wpłaty 30% zaliczki.

Nie organizujemy przyjęć weselnych w terminie 01.07 - 31.08
W razie zainteresowania prosimy o przesłanie e-maila na adres: biuro@hotel-lubicz.pl z podaniem terminu wesela, oczekiwanej ilości gości, wybranym menu, oraz zwrotnymi danymi kontaktowymi.

Cena min. za osobę: 0.00
Cena max. za osobę: 0.00
Cena dzieci: 0.00
Cena orkiestra: 0.00
Cena: 0.00
Zaliczka: 0.00
Cena poprawin: 0.00
Cena pokój: 0.00
Cena osoba: 0.00
Stół wiejski: Nie
Korkowe: Nie

Ilość wyświetleń: 2052

tagi: hotel lubicz wesele oferta ustka

Źródło: www.hotel-lubicz.pl